Husliv och villaliv

villalivet är livet

Värmepump Falkenberg

- Posted in Hus & Hem by

Värmepump installation i Falkenberg

Går i tankarna om att installera en värmepump i vårat hus. Vi har bott i detta hus som beläget i Falkenberg i många år nu. Det uppvärmningssystem vi har nu fungerar inte längre för oss på många plan. Det är dags för oss att installera ett smidigare system för vår uppvärmning i huset. Vill även ha ett uppvärmningssystem som är mer miljövänligt.

Vi funderar därför på att installera någon slags värmepump. Hörde talas om en jättebra firma som installerar värmepumpar i Falkenberg som har lång erfarenhet och lät väldigt kompetenta. De har bra rekommendationer från tidigare kunder och de kommer ut till en på besök för att se vilken värmepump som passar just det hushållet bäst.

Vi tyckte att detta lät väldigt bra och har nu bokat ett sånt besök av denna firman. Ser fram emot tills de kommer för att se vad de har att säga. Ska bli intressant att se vilken värmepump som är bäst för oss, samt vad det kommer att kosta. Har även hört att de ligger väldigt bra till i pris. Hoppas det stämmer, för då har de verkligen hela paketet.

Om man vill kan man även anlita dem för service av värmepumpen. Gör man regelbunden service på värmepumpen så håller den ju även längre. Så även detta är något vi kommer att anlita dem för.

Jag har hört många fördelar med bergvärmepump, men vet inte om just detta är det bästa för vårt hus och tomt. Det vi lutar mest åt såhär innan besöket är luft- vattenvärmepump. Men vi får se vad de säger när de kommer. Det ska bli skönt med ett nytt uppvärmningssystem. Vi börjar bli till åren och eftersträvar ett enklare sätt att värma upp vårt hus. Att det blir billigare och mer miljövänligt är ju toppen det med! En stor bonus!

installera värmepump Falkenberg Rörfix AB