Husliv och villaliv

villalivet är livet

VVS i Karlskoga

- Posted in Hus & Hem by

Vi anlitar ett företag som gör allt inom VVS i Karlskoga

Som husägare brukar nya "uppdrag" överraska oss med jämna mellanrum. Överraskningar som en värmepump som slutar medverka på ett optimalt vis, en kran som börjar droppa, en diskmaskin som krånglar, en wc-stol som har sett bättre dagar och så vidare. Det känns då väldigt bra att kunna anlita samma rörmokare på samma rörfirma som alltid, i vetskapen att de kommer ut och fixar inom en bra tidsram.

VVS, som står för värme, vatten och sanitet, är ett stort område och ett område som kräver rätt kompetens. Man ska alltså inte själv göra det mesta som ingår i den branschen. Nåväl, att fixa en droppande kran kan gå an men resten måste göras av proffsen. Delvis för att mycket av det som görs är under golv och bakom väggar där rören är dragna (precis som med elen) och för att försäkringen skall gälla skall VVS jobb utföras av behöriga. Då har man även tryggheten att veta att allt är i sin ordning. Dolda fel gillar ingen med dyr fastighet.

På tal om ekonomi, ROT-avdraget gäller i många fall när man anlitar en rörfirma som ska utföra rörarbeten mm i bostaden. Läs på om den biten på skatteverkets hemsida eller fråga din VVS-montör direkt.

Vår rörfirma gör det allra mesta inom VVS i Karlskoga och de har hjälp oss med vårt värmesystem här hemma, renoverat vårt gamla badrum och även byggt nytt badrum uppepå som vi tyckte vi behövde, de har utfört diverse vvs-installationer, bytt svärföräldrarnas panna, och jobbat på vårt företag med så kallat industrimontage och ventilationen där. Summerar man det hela så har vi hittat en professionell partner som hjälper oss med allt inom värme, vatten, sanitet, rörarbeten, värme, kyla, rörarbeten och inte minst, service och reparationer vid behov, både hos oss, på vårt företag och hos släkt och vänner.

Branschen förändras ständigt på många vis och de håller sig ständigt uppdaterade med det senaste för att tillgodose deras kunders behov och önskemål. Oftast är det det estetiska i bla badrum som följer modets svängar, fast i grunden där under golvet och bakom väggar, är rördragning ungefär som alltid.

vvs karlskoga